|
Таверна "У Края С... Зоны"
|
|
| Aлтай | Дата: Воскресенье, 15.04.2012, 21:14 | Сообщение # 1 |
 Wreak Havoc
Статус: Offline
Персонаж: Deus Ex Machina этой ролевой.
| Тут игроки могут общаться, если им неприемлимо Кабаре или старый "Хитрый план". Enjoy!
Отвечаю на вопросы по поводу форума и игры в ЛС. Передаю ГМам предложения. Всегда рад оказать посильную для меня помощь. По праздникам отписываю и даю плюшки. Даю советы по писательству в меру своих скромных возможностей. Пацієнти психіатричної лікарні постраждали - у жіночої частини знесло дах....
|
| |
|
|
| Hvunt | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:09 | Сообщение # 301 |
|
| а я все понимаю но написать на Украинском не могу(
Я, вступая в клуб лузеров, торжественно клянусь ничего не делать для исправления своей жизни, сидеть ровно и не дергаться. А если нарушу клятву, то пусть постигнут меня успех, слава и деньги в полной мере. ©
|
| |
|
|
| Кнопыч | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:09 | Сообщение # 302 |
|
Длинный язык? Не, не слышал.
| Коллега, Проблеми, братчику?
No one in save in darkness. It makes me sad to hear you say you love me I know you only love what I can do for you© Желаю всем людям взаимной любви и добра. Жаль, что моя винтовка не согласна, а я привык ей доверять. Снайпер Смертник
|
| |
|
|
| Aлтай | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:10 | Сообщение # 303 |
 Wreak Havoc
| Quote (Vervolf) Добре, що ми не зустрічалися з тобой близь Стрию, бо недовподоби мені твій суржик...ой недовподоби Ти такий шалений та небезпєчний парубок! Quote (Byte) Це пропаганда рідної мови на форумах цих Цє вже вірно.
Отвечаю на вопросы по поводу форума и игры в ЛС. Передаю ГМам предложения. Всегда рад оказать посильную для меня помощь. По праздникам отписываю и даю плюшки. Даю советы по писательству в меру своих скромных возможностей. Пацієнти психіатричної лікарні постраждали - у жіночої частини знесло дах....
|
| |
|
|
| ALTa1R | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:10 | Сообщение # 304 |
|
Ubi nil vales, ibi nil velis
| Quote (Aлтай) Додаюсь до цього хлопаки!
Quote (Byte) Штріх код на маківці ще скажіть у мене він не на маківці
Quote (Vervolf) недовподоби мені твій суржик я ще й не таке вмію
|
| |
|
|
| Baron_Harkonnen | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:11 | Сообщение # 305 |
|
| А учора ми німецький танк з п"яну підбили. Матвіенко такий каже: "Готовий побитися на заклад, що ти той Тигр не підпалиш!" А я сказав що підпалю! Що правда, трохи п"яний був, ну як, в дупу аж. То беру я ПТРД і іду в поле, Тигра шукати. І знайшов. Навіть підстрелив! Що правда, це виявився звичайний тигр який в той день втік із зоопарку (ми тоді в звільненні були, насправді). А мені потім командир такій втик дав...
|
| |
|
|
| Коллега | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:11 | Сообщение # 306 |
|
| Кнопыч, да, с переводом. Вроде понимаю, но...
|
| |
|
|
| Aлтай | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:12 | Сообщение # 307 |
 Wreak Havoc
| Quote (Hvunt) но написать на Украинском не могу( Використовуй перекладач, а ми будемо реготати як скажені з того що ти будеш писати.
|
| |
|
|
| Byte | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:12 | Сообщение # 308 |
|
| Quote (Кнопыч) оллега, Проблеми, братчику? Ти з якого регіону, що балакаєш на мові нашій? А то, щось мені підказує, що все це підробно Це, вчить мову, шановний
|
| |
|
|
| Кнопыч | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:14 | Сообщение # 309 |
|
| Коллега, на самом деле тут все просто, для этого тебе просто надо. Підівчити українську, випити горілки. Переспати з українкою або потрапити в українську в"язницю.
No one in save in darkness. It makes me sad to hear you say you love me I know you only love what I can do for you© Желаю всем людям взаимной любви и добра. Жаль, что моя винтовка не согласна, а я привык ей доверять. Снайпер Смертник
|
| |
|
|
| Aлтай | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:14 | Сообщение # 310 |
 Wreak Havoc
| Якщо ти будеш чіпати Захисника, я його викличу, та він тебе покарає. Тож застережую.
|
| |
|
|
| Кнопыч | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:15 | Сообщение # 311 |
|
| Byte, я просто шпион Говорю же. У меня есть разведка. Да.
|
| |
|
|
| Коллега | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:15 | Сообщение # 312 |
|
| Кнопыч, последние пять слов не понял
|
| |
|
|
| ALTa1R | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:15 | Сообщение # 313 |
|
Ubi nil vales, ibi nil velis
| Покину я мабуть цей гурток вельмишановних лінгвістів, і піду готуватися до заліків
|
| |
|
|
| Vervolf | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:16 | Сообщение # 314 |
| Quote (ALTa1R) у мене він не на маківці Quote (Aлтай) Використовуй перекладач, а ми будемо реготати як скажені з того що ти будеш писати. Оце мені вже подобається Співає дума моя, коли видається можливість поспілкуватися рідной мовою...але таплиєри прокляті чекати не будуть, та й не даремно ж в кінці кінців встановив цю гру....то бувайте ж, хлопці. Та памятайте, що сало в малій кількості не призводить до ожиріння. Так то.
Дьявол кроется в деталях ©
Flames will rise for us And burn again, like fires do
|
| |
|
|
| Aлтай | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:16 | Сообщение # 315 |
 Wreak Havoc
| Quote (Byte) Це, вчить мову, шановний На моєму Західному акценті по іншому. Quote (Кнопыч) Переспати з українкою або потрапити в українську в"язницю. Все правильно написав.
|
| |
|
|