|
Таверна "У Края С... Зоны"
|
|
| Aлтай | Дата: Воскресенье, 15.04.2012, 21:14 | Сообщение # 1 |
 Wreak Havoc
Статус: Offline
Персонаж: Deus Ex Machina этой ролевой.
| Тут игроки могут общаться, если им неприемлимо Кабаре или старый "Хитрый план". Enjoy!
Отвечаю на вопросы по поводу форума и игры в ЛС. Передаю ГМам предложения. Всегда рад оказать посильную для меня помощь. По праздникам отписываю и даю плюшки. Даю советы по писательству в меру своих скромных возможностей. Пацієнти психіатричної лікарні постраждали - у жіночої частини знесло дах....
|
| |
|
|
| ALTa1R | Дата: Четверг, 10.05.2012, 19:59 | Сообщение # 271 |
|
Ubi nil vales, ibi nil velis
| Quote (Aлтай) ПЛан тоже выпилили. православно-кошерный план уже третьей версии все еще живее всех живых
|
| |
|
|
| Vervolf | Дата: Четверг, 10.05.2012, 19:59 | Сообщение # 272 |
| Quote (Byte) Хлопці, зовсім з дубу рухнули? Шмат сала давай у нагороди А якщо печінка хвора? Протипоказано ж Хоча, усім начхати
Дьявол кроется в деталях ©
Flames will rise for us And burn again, like fires do
|
| |
|
|
| Aлтай | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:00 | Сообщение # 273 |
 Wreak Havoc
| Quote (Кнопыч) Теж мені українці, я жидо-москало-мордвино-поляко украінец - і те краще говорю. Опечатки меня преследуют повсюду. >< Перейду на русский, ня. Хотя... Quote (Byte) Шмат сала давай у нагороди Тож бо я за ідеї цього хлопаки. Quote (Vervolf) То де був Дмі у той час? Він ПЕРЕМАГАВ
Отвечаю на вопросы по поводу форума и игры в ЛС. Передаю ГМам предложения. Всегда рад оказать посильную для меня помощь. По праздникам отписываю и даю плюшки. Даю советы по писательству в меру своих скромных возможностей. Пацієнти психіатричної лікарні постраждали - у жіночої частини знесло дах....
|
| |
|
|
| Vervolf | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:01 | Сообщение # 274 |
| Quote (Кнопыч) Теж мені українці, я жидо-москало-мордвино-поляко украінец - і те краще говорю. (с) Та що ти кажешь
Quote (Aлтай) Ты чего? Это лучшая игра тысячелетия. Альтаир например докажет, ты я думаю ему доверяешь. Она гениальна. Ну ладно, через пару месяцев.
Quote (Aлтай) Кстати. нам нужен ГРАФОН. Так ненавязчиво
|
| |
|
|
| ALTa1R | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:01 | Сообщение # 275 |
|
| Quote (Byte) Шмат сала давай у нагороди ставай у чергу за шматом жиру
Quote (Aлтай) Кстати. нам нужен ГРАФОН. мені западло, хлопці
Quote (Коллега) украинский Граммар Нації в шоці
|
| |
|
|
| Aлтай | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:01 | Сообщение # 276 |
 Wreak Havoc
| Quote (Коллега) Сало и самогонъ!!! (украинский же) Ты кажется малость не в теме Украины.
|
| |
|
|
| Vervolf | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:02 | Сообщение # 277 |
| Quote (Aлтай) Він ПЕРЕМАГАВ
|
| |
|
|
| Byte | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:02 | Сообщение # 278 |
|
| Quote (Vervolf) А якщо печінка хвора? Протипоказано ж Хоча, усім начхати Судячи по місцю проведення цієї гри, то вона у всіх відсутня Quote (Aлтай) Перейду на русский, ня. Хотя... Злочинець
|
| |
|
|
| ALTa1R | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:02 | Сообщение # 279 |
|
|
|
| |
|
|
| Коллега | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:03 | Сообщение # 280 |
|
| Ребят, вы в скобочках для меня пишите перевод. А то я вас не пойму.
|
| |
|
|
| Byte | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:03 | Сообщение # 281 |
|
| Quote (ALTa1R) ставай у чергу за шматом жиру Я перший і мені безкоштовно
|
| |
|
|
| Vervolf | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:03 | Сообщение # 282 |
| Quote (ALTa1R) мені западло, хлопці Ну то я тільки зітхнути з цього приводу можу Та й біс із ним.
|
| |
|
|
| Baron_Harkonnen | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:03 | Сообщение # 283 |
|
| Ото бувало їдемо ми по дорозі, а тут німці. А ми беремо і... І драпаємо, покі нас з гармат не накрило. Та потім командир, звісно, нам по пиці врізав, сказав що не гоже червоноармійцям від ворога тікати. А на слідуючий день ми взял гранати та гвинтівки, то ми наздогнали тих нацистів та й постріляли до такої-то матері. Отака ...ня, малята.
|
| |
|
|
| Aлтай | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:03 | Сообщение # 284 |
 Wreak Havoc
| Quote (ALTa1R) мені западло, хлопці Я такий гарний хлопака. Quote (Vervolf) Так ненавязчиво Я прямолинеен, нестабилен и непредсказуем. Ну и далее по списку... Quote (ALTa1R) Граммар Нації в шоці Quote (ALTa1R) Граммар Наці в шоці Це вже точно...
|
| |
|
|
| Aлтай | Дата: Четверг, 10.05.2012, 20:04 | Сообщение # 285 |
 Wreak Havoc
| Quote (Коллега) Ребят, вы в скобочках для меня пишите перевод. А то я вас не пойму. Quote (Vervolf) Та й біс із ним.
|
| |
|
|